Tijdens de uitvoering van participatief groepswerk kom je allerlei geweldig leuke dingen tegen, dat kunnen we garanderen!

Maar er zullen ook dilemma’s zijn. En omdat je het goed wilt doen en alle mensen respectvol wilt bejegenen, kom je soms in de knoop. Hoe ga je om met discussies in de groep? Met boosheid of verdriet van deelnemers? Met deelnemers die dreigen uit te vallen? Of mensen die elkaar niet mogen?

In dit supervisietraject leer jij steeds beter aan te sluiten bij de lerenden door middel van een participatieve didactiek. Je leert het proces vorm te geven volgens een veranderkundig ontwerp met vijf fasen. Maar vooral leer je je eigen kracht en kunde kennen!

Het programma

  • duurt 5 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur (“in company”)
  • looptijd van het traject is tijdens de uitvoering van een groep (“on the job”)
  • kost € 2.500 (BTW-vrijgesteld) voor 1-5 personen*

*wordt aangeboden tegen een vaste prijs per groep, excl. reis-/onkosten. Op locatie en/of hybride. Een groep bestaat uit minimaal 1 en maximaal 5 professionals.

De supervisie wordt verzorgd door:

dr. Rogier van ’t Rood of dr. Christa Nieuwboer, ontwikkelaars van de methodiek Themis /auteurs van de publicatie Sociaal met taal. We zijn zeer ervaren trainers. Lees hier verder wie we zijn

.